Matematikë për gjimnazistet nga Flamur Shala

Meso online Matematikë nga Flamur Shala dhe perfundoje Maturen me sukses

Matematikë, Matematike apo Matematika? Gjëja kryesore është që ju të jeni në gjendje të zgjidhni detyrat dhe te perfundoni Maturen me sukses.​

Më dërgo problemet tuaja të matematikës si koment ne YouTube ose Facebook dhe unë do t'i zgjidh ato.

 • Facebook Matematikë Flamur Shala
 • Twitter Matematikë Flamur Shala
 • YouTube Matematikë Flamur Shala
 • Instagram Matematikë Flamur Shala

Tema e Matures ne Matematikë: Bashkesite dhe Prerja

Videolista e plotë nga Bashkësite dhe Prerja:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Bashkësite dhe Prerja
 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Bashkësite dhe Prerja

Tema e Matures ne Matematikë: Fuqizimi dhe Rrënjëzimi

Videolista e plotë nga Fuqizimi dhe Rrënjëzimi:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Fuqizimi dhe Rrënjëzimi
 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Fuqizimi dhe Rrënjëzimi

Tema e Matures ne Matematikë: Analizo Funksionin

Videolista e plotë nga Analizo Funksionin:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin
 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo Funksionin

Tema e Matures ne Matematikë: Ekuacionet

Videolista e plotë nga Ekuacionet:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Ekuacionet

Tema e Matures ne Matematikë: Anliza e funksionit - Derivate

Videolista e plotë nga Derivate:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate
 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate

Tema e Matures ne Matematikë: Anliza e funksionit - Integrali

Videolista e plotë nga Integrali:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate
 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate

Tema e Matures ne Matematikë: Anliza e funksionit - Minima/Maksima

Videolista e plotë nga Minima/Maksima:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate
 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate

Tema e Matures ne Matematikë: Anliza e funksionit - Limes

Videolista e plotë nga Limes:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate
 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate

Tema e Matures ne Matematikë: Teorema e Pitagores

Videolista e plotë nga Teorema e Pitagores:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate
 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate

Tema e Matures ne Matematikë: Vektorët

Videolista e plotë nga Vektorët:

 • YouTube Playlist nga Flamur Shala ne Matematikë: Analizo funksionin: Derivate

Flamur Shala ne Instagram: flamur_shala_fs

Mesues online Flamur Shala

Flamur Shala, Grendel(strasse) 19, 6004 Luzern, Switzerland

(Flamur Shala: auch bekannt als Eigentümer des Beratungsunternehmen Fokus Strategie GmbH c/o Flamur Shala, Grendel(strasse) 19, 6004 Luzern www.fokus-strategie.ch

Gründer und Mitinhaber des Unternehmens Baruti AG: www.baruti.ch)

+41 78 753 79 62

+41 78 753 79 62

©2020 Matematikë. Die Webseite www.matematikë.ch wird von Flamur Shala betrieben. Mehr Infos unter Impressum. Erstellt mit Wix.com . Weitere Informationen auf www.fokus-strategie.ch