top of page

Matematikë për matura nga Flamur Shala

Meso online Matematikë nga dhe perfundoje Maturen me sukses

Matematikë, Matematike apo Matematika? Gjëja kryesore është që ju të jeni në gjendje të zgjidhni detyrat dhe te perfundoni Maturen me sukses.​

Më dërgo problemet tuaja të matematikës si koment ne YouTube ose Facebook dhe unë do t'i zgjidh ato.

  • Facebook Matematikë Flamur Shala
  • Twitter Matematikë Flamur Shala
  • YouTube Matematikë Flamur Shala
  • Instagram Matematikë Flamur Shala

Instagram: flamur_shala_fs

TikTok: flamur_shala

Skype: flamur1717

Facebook: flamur.shala.90

Matematikë

Matematikë

Matematikë
Search video...
Matematikë, Matematike apo Matematika? Trigonometri: Sinus & Cosinus 1 nga Flamur Shala -Pikënisja

Matematikë, Matematike apo Matematika? Trigonometri: Sinus & Cosinus 1 nga Flamur Shala -Pikënisja

12:12
Play Video
Matematikë, Matematike apo Matematika? Trigonometri: Sinus & Cosinus 2 nga Flamur Shala -Pikënisja